Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «La viabilitat de la Facultat de Medicina està garantida i el director general de pressuposts compareixerà»

Andreu Alcover JPP 16-06-16El Grup Parlamentari Socialista ha votat a favor de la compareixença extraordinària del director general de Pressuposts en el sí de la Comissió d'Hisenda del Parlament, per donar compte de la implantació dels estudis de medicina.

Així ho ha avançat el portaveu Andreu Alcover, després que aquesta setmana la compareixença no hagi estat possible «perquè per primera vegada el president de la Comissió ha imposat la compareixença del director general sense avisar-lo abans per saber si aquell dia li anava bé».

Alcover ha reiterat que «si l'AIREF dóna hora és allà que ha d'anar el director general perquè hi ha més dies per comparèixer», i ha criticat que «estam en campanya i el PP qualsevol cosa ho utilitza electoralment, però la realitat és que els socialistes sempre hem votat a favor de donar totes les explicacions que calguin».

El portaveu socialista ha insistit en què «els estudis de medicina ja s'han implantat i la seva viabilitat està garantida», entre d'altres coses perquè «la pròpia intervenció va informar favorablement d'aquest conveni». En aquest sentit, Alcover ha recordat que la preinscripció ja està feta, l'ANECA ja ha donat l'autirització, i el Consell d'Universitats també.

A més a més, Alcover ha confirmat que «el director general de pressuposts compareixerà abans de l'estiu i el que hem demanat és que la Diputació Permanent tengui la precaució de telefonar abans al ponent com sempre s'ha fet per veure quin dia té disponibilitat i que pugui venir al Parlament amb tota normalitat».

Finalment, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha volgut deixar clar que «fer electoralisme amb un fet que és de simple tràmit és exagerat, perquè el Govern sempre ha demostrat transparència amb l'entrega de tota la documentació del projecte i les compareixences de qui s'ha demanat».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube