Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta que la compareixença del director general de pressuposts no es faci en un termini màxim de dos dies

Andreu Alcover 21-06-16La Diputació Permanent del Parlament de les Illes Balears ha aprovat per unanimitat sol·licitar la compareixença del director general de pressuposts per donar compte de la implantació dels estudis de medicina, que ha estat fixada pel proper 29 de juny per la Junta de Portaveus.

El Grup Parlamentari Socialista havia proposat que aquesta compareixença fos «demà o passat demà mateix», abans de les eleccions, per donar compte quant abans del procés d'implantació de la Facultat de Medicina i eliminar qualsevol dubte que pugui existir sobre aquest». Així i tot, no ha estat possible pel vot en contra de la resta de grups parlamentaris al·legant que els dies proposats pels socialistes coincidien amb les festes de Sant Joan a Menorca.

Malgrat tot, els socialistes celebren que aquesta compareixença es pugui dur a terme abans de l'estiu, tal com ha dit el portaveu parlamentari, Andreu Alcover, qui ha recordat que «des del Partit Socialista sempre ens hem mostrat partidaris a que aquesta compareixença tengués lloc».

D'altra banda, en relació a la Comissió d'Investigació per les Autopistes d'Eivissa, Alcover ha explicat que l'escrit de Més «ha entrat fora de termini i no en teniem coneixement», per la qual cosa «ens hem estimat més llegir-lo i després aprovar-lo». D'aquesta manera, la valoració de la mesa sobre l'inici d'aquesta comissió «s'ajorna una setmana i no passa res perquè parlam de fets que vàren passar fa 10 anys, no obstaculitzam res».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube