Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «Per primera vegada hi haurà sessió de control al Govern en període extraordinari»

Andreu Alcover JP 11-07-16La Junta de Portaveus del Parlament ha aprovat l'ordre del dia per als plenaris extraordinaris que es celebraran el proper dimecres a la cambra autonòmica. El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha destacat que «per primera vegada hi haurà sessió de control al Govern en període extraordinari».

En aquest sentit, Alcover ha fet èmfasi en què s'han acceptat dues tandes de preguntes, de Podem i PP, perquè puguin demanar a l'Executiu. Aquest fet suposa un canvi important respecte a la passada legislatura perquè «amb el PP rebíem un no cada vegada que proposàvem fer preguntes de control fora del període de sessions».

En canvi ara això canvia perquè «la transparència és una de les carecterístiques més importants del nou Govern i nosaltres estam totalment a favor que hi hagi preguntes de control fora del termini ordinari».

El punt més important dels plenaris de dimecres és l'aprovació de la Llei d'Igualtat, que per Alcover és «oportuna i urgent» després dels darrers assassinats per violència de gènere, a més de ser una normativa «que ve a pal·liar una mica aquest escenari que és dramàtic».

Finalment, Alcover ha avançat que els socialistes votaran a favor del nomenament al Consell de Direcció d'IB3 perquè «complim el pacte que tenim entre tots els grups polítics per aconseguir tenir el suport de les 3/5 parts», a la qual cosa ha afegit que «no s'entendria que algú votàs en contra perquè pot passar que un altre partit proposi noms que no agradin i tornaríem a tenir problemes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube