Imprimeix
PDF

Alcover: “Aprovarem una Llei d’avaluació ambiental que dóna solucions a un problema d’una forma consensuada”

andreu alcover juliol 2016El portaveu del Grup Socialista al Parlament ha explicat els temes fonamentals del proper plenari després de la junta de portaveus

El proper dijous es durà a terme una nova sessió al Parlament en la qual s’aprovarà una Llei d'avaluació ambiental que “intentarà donar una solució al problema de la moratòria a diferents urbanitzacions sense clavegueram” segons explica el portaveu del Grup Socialista, Andreu Alcover. A més el socialista ha afirmat, després de la junta de portaveus, que “es tracta d’una llei bastant consensuada entre els diferents partits”.

En quant a aquesta llei s’han establert uns terminis per a la presentació d’aquesta moratòria de clavegueram, que Alcover ha explicat dient que “el primer any s'han de presentar als plenaris municipals, els dos següents serviran per a les presentacions del projectes i finalment, els dos any darrers, han de servir per licitar-los”.

Un altre dels temes destacats de la junta de portaveus d’avui dematí, és la petició del PP per a la convocatòria d’un plenari extraordinària amb la intenció de debatre una interpel·lació presentada per ells mateixos i poder realitzar preguntes orals al Govern. Andreu Alcover ha explicat que l’executiu “no te cap problema en resoldre aquestes qüestions” i a contestar les preguntes orals que s'enregistrin, però, pel que fa a la interpel·lació, d'aquesta es deriva una moció que, per temes de termini s'hauria de debatre en el mes d'agost, pel que “s’ha d’estudiar el cost econòmic que suposaria aquest plenari, ja que s’ha de traslladar a 26 diputats d’altres illes, per debatre una sola moció”.


Alcover: “L’elecció del president de la mesa del Congrés dels Diputats no altera el que pugui passar per a la composició d’un govern a Espanya”

El portaveu socialista també ha lamentat que Ciudadanos “no hagi complert les seves promeses electorals, i hagi apostat per col·laborar amb el PP a la mesa del Congrés dels Diputats”. En canvi, també ha recalcat que “aquest acord no te res a veure amb un possible pacte de govern”, a més de deixar clar de nou la postura socialista de votar no a la investidura de Mariano Rajoy.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube