Imprimeix
PDF

Els socialistes celebren que la Llei d’avaluació ambiental ordena i regula més eficientment els procediments ambientals

alcover i borras juliol 2016El diputat socialista Damià Borràs ha explicat com funcionarà una nova llei que «afegeix transparència als processos de les tramitacions»

El portaveu socialista, Andreu Alcover ha destacat la «coherència» que manté el PSOE després de la constitució de les Corts on queda clat que «som l'alternativa i no la crossa del PP»

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, i el diputat Damià Borràs han comparegut davant els mitjans per explicar la nova Llei d'avaluació ambiental que demà es votarà al Parlament de les Illes Balears. Aquesta Llei permetrà que els “procediments dels diferents projectes que es duguin a terme i estiguin relacionats amb el territori o el medi ambient quedin ordenats i regulats” segons Borràs, un aspecte que “soluciona els problemes que trobam al sol urbà» i que «l’únic objectiu és resoldre-ho”.

El portaveu socialista ha recordat que aquesta llei “és un exemple més de polítiques que donen solucions als problemes dels ciutadans” i que ara fa poc més d'un any es van començar a posar en marxa amb el Govern del Canvi.

Un dels punts més importants d’aquesta Llei, és el consens que s’ha aconseguit entre els diferents partits per a la seva aprovació; però també amb els batles dels diferents ajuntaments afectats, ja que segons Borràs “són els que pateixen realment aquests problemes, a més de ser els encarregats de poder atorgar les llicències, una vegada es solucioni el dilema del clavegueram a les urbanitzacions i habitatges afectats, que són moltes”.

Damià Borràs, que es troba a la Comissió de Medi Ambient del Parlament, incideix en que “és una llei que afegeix transparència, amb mesures com, per exemple, l’apertura al públic de les comissions de medi ambient, o la millora en la disponibilitat de documents públics”. Però també, el diputat socialista, ha volgut destacar “l’enduriment de les sancions a qui no es sensibilitzi amb el medi i no segueixi les autoritzacions pertinents”.

Alcover també ha valorat la situació política a Espanya, on creu que “es van aclarint els pactes a nivell nacional” després de la constitució de la Mesa del Congrés dels Diputats. A més Alcover considera que finalment ocorrerà el que el PSOE va afirmar i és que “Rajoy ha de cercar els aliats entre aquells partits més propers a ells ideològicament”, a més tornant a deixar clar que els socialistes “votaran no per coherència” apostant per ser «l’alternativa al PP i no la seva crossa per arribar al poder».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube