Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «El Govern de les Illes Balears presentarà al Parlament el pressupost per al 2017»

Andreu Alcover ConsolatEl portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha confirmat que el Govern de les Illes Balears presentarà el pressupost per al 2017 al Parlament. Així ho ha avançat després de la reunió mantenguda entre la Presidenta del Govern, Francina Armengol, i els portaveus de tots els grups parlamentaris.

Alcover ha assegurat que «el Govern no pot eludir el seu deure d'elaborar els pressuposts», davant un escenari «de previsible pròrroga dels PGE i de la ignorància de la comunitat autònoma de quin serà el límit de despesa i les bestretes a compte que l'Estat ens imposarà per l'any que ve».

De fet, el portaveu socialista ha destacat a la sortida de la reunió l'ampli consens que hi ha entre tots els grups amb representació parlamentària sobre la «urgència d'elaborar els pressuposts per 2017 amb temps i forma». Uns comptes que segons Alcover es presentaran «sense deixar de banda les grans reivindicacions de Balears, com són el nou model de finançament, el nou REB i les inversions estatutàries».

A més a més, Alcover ha anunciat, tal com ha avançat la Presidenta a tots els grups durant la trobada, que el Debat de Política General de la comunitat autònoma serà el proper dimarts, dia 20 de setembre.

Finalment, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista també ha explicat l'acord per crear un manifest unànime contra la Violència de Gènere, que ara s'haurà de començar a redactar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube