Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera que el discurs d'Armengol al Debat de Política General ha estat «realista i basat en dades objectives»

Andreu Alcover DPG2016El Grup Parlamentari Socialista ha valorat molt positivament el discurs de la Presidenta Francina Armengol durant la primera sessió del Debat de Política General. Segons el portaveu, Andreu Alcover, ha estat «realista i basat en dades objectives que són irrefutables».

En aquest sentit, i en referència a les acusacions fetes per la oposició d'excés d'optimisme, Alcover ha contestat que «les dades econòmiques ens conviden a ser optimistes». En concret, el portaveu socialista ha detallat que «el fet que Balears tripliqui el creixement econòmic previst a tota la Unió Europea, que liderem la creació d'ocupació i la reducció de l'atur a tot l'Estat, que el deute de la comunitat no incrementi i que es redueixi el dèficit convida a un cert optimisme».

Així i tot, Alcover ha recordat que la Presidenta del Govern «tampoc ha defugit de les debilitats que pugui tenir la nostra economia i el fet que les principals dades macroeconòmiques es deuen a fets cojunturals i no estructurals». Per això, segons el portaveu socialista, és molt important que «tot s'ha aconseguit impulsant el rescat ciutadà, tornant les polítiques socials que mai s'haurien d'haver perdut, incrementant el número de professors i de professionals sanitaris i posant la Renda Social».

A més a més, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha fet èmfasi en què «el full de ruta del Govern està ben marcat als Acords Pel Canvi i no s'ha de defugir d'aquest llibre de capçalera». De fet, el primer any de legislatura s'ha dedicat al rescat ciutadà i a les polítiques socials i aquest segon any anirà encaminat a que «aquelles infraestructures que la darrera legislatura han estat oblidades puguin tenir un pes als pressuposts dels propers anys de la comunitat autònoma, com és el cas de la reforma de l'Hospital de Son Dureta».

Finalment, Alcover ha fet una convidada al PP «perquè no defalleixi en les reivindicacions davant Madrid tal com ha defallit en la reivindicació dels 80 milions d'euros del conveni de carreteres signats i no complits per part del ministre Montoro i que ens havien d'arribar».

El Debat de Política General es reprendrà demà amb les intervencions dels grups parlamentaris i de la Presidenta del Govern de les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube