Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «L'error més gran que podem cometre és que algú dubti del compromís del Govern i l'Advocacia contra la corrupció»

Andreu Alcover 27-09-16El Grup Parlamentari Socialista vol expressar el seu suport al Govern de les Illes Balears en la lluita contra la corrupció, assegurant que «l'error més gran que podem cometre és que algú dubti del compromís del Govern i de l'Advocacia en aquesta batalla».

Ho ha dit el portaveu Andreu Alcover, en relació a la retirada de l'Advocacia de la comunitat autònoma en dues causes obertes contra Jaume Matas. En aquest sentit, el socialista ha apuntat que «la consellera Pilar Costa ha donat explicacions prou clares» i ha defensat que «el cas concret en relació a aquestes dues causes no es coneixia».

Alcover ha volgut deixar clar que el compromís contra la corrupció del Govern i de l'Advocacia «està demostrat amb fets com el cas Nóos, o els 7 milions d'euros recaptats de casos de corrupció perquè l'Advocacia ha fet la seva feina i ha defensat els interessos de la comunitat».

Un compromís sobre el qual el PP no pot donar lliçons, a criteri dels socialistes perquè «avui mateix hem sabut que el Partit Popular serà processat per la destrucció dels ordenadors de Bárcenas, un cas més que es suma a tots els que s'estan investigant tant a nivell autonòmic com nacional».

A més a més, el portaveu socialista ha reconegut que «hi ha una disfunció que s'haurà d'aclarir». Per resoldre les possibles discrepàncies que pugui existir entre Advocacia i Govern, Alcover ha apostat per «veure què ha passat perquè aquest cas no es torni a produïr i això ho valorarà el mateix Executiu, però que quedi clar que no només no s'ha deixat de lluitar contra la corrupció sinó que s'estan redoblant esforços».

Finalment, Alcover ha defensat la bona salut del Pacte de Govern assegurant que «una vegada resolts tots els dubtes s'hauran de donar les explicacions que calguin però el pacte no depèn d'una decisió de l'Advocacia adoptada en un moment donat».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube