Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE espera que «es faci justícia i l'Impost Turístic es pugui seguir aplicant amb normalitat»

Andreu Alcover 28-09-16El Grup Parlamentari Socialista ha tornat a lamentar el recurs interposat per la Federació Hotelera de Mallorca contra l'Impost del Turisme Sostenible, que ha estat admès a tràmit. El portaveu, Andreu Alcover, ha recordat que «aquest tribut va ser bastant consensuat, incorporant fins i tot esmenes del PP i per tant no l'entenem».

En concret, Alcover ha avançat que des del PSIB-PSOE «esperam que es faci justícia i l'impost segueixi endavant i es pugui seguir aplicant amb normalitat perquè està ben fet». El socialista ha fet aquesta valoració a la sortida de la Junta de Portaveus, on s'ha acordat l'ordre del dia pel proper plenari del Parlament, que serà absolutament de control, amb quatre compareixences, una interpelació, una moció i les preguntes corresponents.

Pel que fa a les peticions de compareixença en relació a l'Advocacia de la comunitat autònoma, el portaveu socialista ha avançat que el PSIB-PSOE donarà suport a la compareixença de la consellera de Presidència, Pilar Costa, perquè pugui tornar a oferir totes les explicacions respecte a la retirada de l'acusació en dues causes relacionades amb Jaume Matas.

No obstant, el Grup Parlamentari Socialista votarà en contra de la sol·licitud de compareixença del ja ex Director General de l'Advocacia, Lluís Segura, registrada per Podem Illes Balears a instàncies del PP. Alcover considera que «els funcionaris tenen el seu propi sistema de control i protecció i que les compareixences al Parlament han de ser de polítics, les de funcionaris mai s'han demanat i a més no tenen l'obligació d'acudir».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube