Imprimeix
PDF

Armengol retreu a Bauzá que les receptes del PP a la crisi són “més imposts, més retalls i més atur”

Armengol ple 130312Francina Armengol ha retret al president Bauzá que les receptes que aplica el Govern a l’actual situació de crisi són “pagar més imposts, fer més retalls i dur més gent a l’atur”. La portaveu socialista ha qualificat d’insuportable la situació a la qual el Govern està empenyent als ciutadans amb una pujada dels imposts “a traïció” que ha decidit l’Executiu del PP. 

Armengol ha aprofitat la pregunta que ha formulat al president Bauzá en el Ple del Parlament per a exigir-li que comparegui i expliqui per què ha pujat els imposts i quines seran les retallades per més de 290 milions que el Govern pensa fer en la sanitat i l’educació. Des del Grup Socialista s’ha recriminat al Govern que hagi decidit pujar imposts de forma indiscriminada a tots els ciutadans enlloc d’aplicar l’impost de Patrimoni i pujar el tram de l’IRPF a les rendes més altes. 

La portaveu socialista ha acusat a Bauzá de no donar cap resposta a les preguntes que es formulen en el Parlament i ha manifestat que “el Govern transmet la sensació de no saber què fer, de no tenir cap full de ruta davant l’actual situació”. Per Francina Armengol, “aquest Govern va d’un costat a l’altre, improvisant constantment”. 

Finalment, Armengol ha criticat que la postura de l’Executiu sigui acotar el cap davant Madrid, acceptant el límit de dèficit en l’1,5% amb retallades per valor de més de 350 milions d’euros. 

Imposts a les classes mitges i no a les grans fortunes

Per la seva part, el diputat Antoni Diéguez ha aprofitat una pregunta parlamentària per acusar al Govern de gravar amb imposts a les classes mitges i treballadores i no atrevir-se a posar imposts a les grans fortunes. Diéguez ha afirmat que abans de crear un impost a la benzina, que penalitza el consum i afecta a tothom, el Govern hauria d’haver pujat els imposts a les rendes més altes, amb l’impost de patrimoni, IRPF o el de successions. El diputat socialista a retret els continus canvis de criteri de l’Executiu amb el tema dels imposts i ha recordat que amb l’impost de Patrimoni el Govern ha renunciat a recaptar més de 30 milions d’euros a patrimonis superiors als 700.000€.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube