Imprimeix
PDF

Marc Pons retreu a la consellera Castro el deteriorament que està patint la salut pública a Menorca

Pons en el pleEl diputat del Grup Parlamentari Socialista, Marc Pons, ha retret avui en el Ple del Parlament a la consellera de Salut, Benestar Social i Família el deteriorament que està patint el servei de la sanitat pública a l’illa de Menorca. 

Durant la pregunta que Pons ha formulat a Castro, el diputat socialista ha recordat els retalls que el Govern ha fet en la sanitat a Menorca: set especialistes menys en l’hospital Mateo Orfila (cardiòleg, , psiquiatra, oncòleg, anestesista o bioquímic, entre altres); eliminació de places de cap de secció de neurologia, urologia i urgències; 40 places menys d’infermeria, segons han denunciat els sindicats; la no cobertura de substitucions de baixes, vacances o permisos dels professionals sanitaris; reducció de l’atenció a les unitats sanitàries des Mercadal i Sant Lluís; desmantellament permisos de formació, etc. 

Pons ha afirmat que en només 9 mesos, el Govern del PP està deteriorant de forma notable l’atenció sanitària que reben els ciutadans de Menorca. Pel diputat del PSIB-PSOE, les conseqüències s’han fet molt palpables amb la publicació de les llistes d’espera, on s’han superat per primera vegada el límit dels 180 dies d’espera per una intervenció. 

Des del Grup Socialista, Marc Pons a acusat a Carmen Castro de ser la responsable d’aquesta situació i ha exigit una rectificació per a garantir la qualitat del servei de la sanitat pública.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube