Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana més ajudes i suport als clústers per a fomentar la innovació

Pilar Costa_2El Grup Parlamentari Socialista ha presentat una iniciativa per a demanar més suport i ajudes als sis clústers que hi ha constituïts a les Illes Balears a fi de fomentar la innovació entre les empreses que hi formen part. 

La diputada Pilar Costa ha explicat que en els darrers anys es van constituir un total de sis clústers, gràcies a una política d’impuls i foment d’aquesta figura i d’agrupacions empresarials en aplicació del Pla de Ciència i Tecnologia 2009-2012. Costa ha reivindicat les iniciatives que en aquest sentit es varen impulsar durant la passada legislatura i que varen permetre la constitució del CLAB (clúster audiovisual), BIOIBAL (clúster tecnològic), IDINAR (clúster marítim), TURISTEC (clúster TIC en turisme), Ibiza music clúster (clúster de la música) i Balears.t (clúster d’innovació tecnològica en turisme). 

Costa ha defensat la necessitat de que el Govern continuï col·laborant econòmicament amb els clústers, a fi de que aquests puguin donar suport a les empreses innovadores. A més, ha criticat les declaracions fetes pel vice president econòmic durant el debat de pressupost, on va manifestar la voluntat de canviar de política de clústers sense especificar en quin sentit. 

Des del Grup Parlamentari Socialista, la diputada Costa ha anunciat que defensarà una proposició no de llei en la propera comissió d’Assumptes Institucionals del Parlament per instar al Govern a seguir aquesta col·laboració als clústers i a la innovació empresarial.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube