Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana una millora en els salaris del sector de l’hostaleria de les Illes Balears

dieguez webEl Grup Parlamentari Socialista presenta una proposició no de llei en el proper Ple del Parlament per a que s’ampliï la contractació i es millorin els salaris dels treballadors del sector de l’hostaleria. 

El diputat Antoni Diéguez ha justificat aquesta iniciativa davant l’ inici de la temporada turística i en el moment en que patronal i organitzacions sindicals estan en el procés de negociació del proper conveni del sector. Per Diéguez, les bones perspectives d’ocupació per aquesta temporada fan més que necessari un esforç per part dels empresaris per a millorar la contractació i les retribucions dels treballadors del sector. A més, el diputat del PSIB-PSOE ha manifestat que la millora de salaris repercutirà directament en l’economia de les Illes Balears, amb un augment del consum. 

Aquesta iniciativa socialista, que serà debatuda en la propera sessió plenària de la Cambra autonòmica, es presenta just després que sindicats i patronal hagin iniciat els primers contactes per a la negociació del conveni col·lectiu del sector. A més de la millora de les condicions dels treballadors, el diputat Diéguez ha defensat que augmentant els doblers i recursos en mans dels ciutadans es pot aconseguir reactivar l’economia i crear més ocupació, els principals problemes que afecten ara a la nostra comunitat. 

Des del Grup Socialista creiem que la indústria hotelera de les Illes Balears ha obtingut importants beneficis, en part gràcies al bé comú del nostre medi ambient, i que no sempre han estat reinvertits a casa nostra. El moment econòmic actual fa més que necessari un sacrifici dels guanys per part de la gran patronal en benefici de tota la societat, ampliant la contractació i millorant els sous dels treballadors del sector. Una millora que, a més, repercutirà directament en un major consum intern del que en sortirà beneficiada tota la societat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube