Imprimeix
PDF

Pilar Costa lamenta la falta de compromís del Govern amb els jutjats d‘Eivissa

Costa 210312La diputada del Grup Socialista, Pilar Costa, ha lamentat la manca d’interès i compromís del conseller d’Administracions Públiques del Govern, Simó Gornés, en els nous jutjats d’Eivissa. Costa ha criticat la falta de resposta de Gornés a que els nous jutjats es situïn en el solar de la Graduada, després de reiterar per tres vegades la pregunta al conseller en comissió parlamentària. La diputada socialista ha manifestat la seva preocupació per aquesta no resposta del responsable del Govern i ha criticat que encara es qüestioni la seva idoneïtat. 

Pilar Costa, que ha formulat diferents preguntes avui al conseller Gornés en la comissió d’Assumptes Institucionals i Generals del Parlament, ha recordat que és una infraestructura molt esperada i reivindicada des de l’illa. Costa ha recordat els avanços que es varen fer en els darrers anys per a la construcció dels nous jutjats, com l’acord entre l’Ajuntament de Vil·la i el Ministeri de Justícia per la permuta dels solar de la Graduada.  

Eliminació de les oficines a les víctimes del delicte

Per altra part, la diputada del PSIB-PSOE ha criticat l’eliminació de les deu oficines a les víctimes del delicte provocada per la manca de voluntat política del Govern de continuar oferint aquest servei. Costa ha recordat que el cost d’aquest servei era de 300.000 euros, a través d’un conveni amb els col·legis de Psicòlegs i Advocats, que es prestava des de feia vint anys. La diputada ha qualificat de molt greu la supressió d’aquest servei i ha acusat als responsables del Govern d’eliminar-ho per motius ideològics. Per Costa, el Govern hauria pogut continuar oferint aquest servei a les víctimes del delicte a través dels seus propis professionals i ha lamentat les excuses aportades per Gornés durant la seva compareixença en la comissió del Parlament..

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube