Imprimeix
PDF

El Grup Socialista demana al Govern que prengui mesures davant la davallada de turistes

Joana Barcel_web Joana Barceló: "No basta tenir bones connexions aèries en l'estiu, si anam perdent oportunitat econòmica vinculada al turisme durant l'hivern"

Palma, 22 de març 2012.- El Grup Socialista demanarà al Govern que prengui mesures urgents i concretes davant la enorme davallada del nombre de turistes que arriben a les illes en l'hivern. Avui mateix s'han fet públiques les xifres d'arribada de turistes estrangers a Balears durant els mesos de gener i febrer, amb la pèrdua acumulada d'uns 41.000 viatgers, el 15,9% del total.

La caiguda a Balears ha estat la més forta de tot l'Estat espanyol, on el nombre de turistes estrangers, en general, ha pujat un 2,7% en gener i febrer.

"No basta tenir bones connexions aèries en l'estiu, si anam perdent oportunitat econòmica vinculada al turisme durant l'hivern", ha opinat la diputada Joana Barceló. Aquestes xifres "són molt preocupants i el Govern ha de prendre mesures ja per evitar que es torni a repetir l'any que ve", ha afegit.

La diputada ha anunciat que demanarà en el Parlament que el Govern posi en marxa un "pla de xoc urgent per garantitzar la connectivitat aèria durant la propera temporada d'hivern". "Hem de menester un pla de xoc concret, amb mesures urgents per a cada una de les illes", ha opinat.

La davallada de les operacions aèries durant els mesos de gener i febrer és un dels principals motius d'aquest for descens del nombre de turistes. Cal recordar que el nombre d'operacions s'ha reduït a Mallorca en un 16,9%, a Menorca en un 22% i a Eivissa en un 16,55 respecte a l'any passat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube