Imprimeix
PDF

Pilar Costa: “Bauzá vol fer el mateix que Matas a Formentera, canviar la voluntat dels ciutadans amb mètodes poc democràtics”

Pilar Costa 4La diputada i portaveu del PSIB-PSOE ha criticat el nomenament del delegat territorial a Formentera i ha afirmat que és una ingerència política del PP per damunt la voluntat dels vots. 

La diputada del Grup Socialista, Pilar Costa, ha afirmat que “el president Bauzá vol fer el mateix que va fer el seu predecessor del PP, Jaume Matas, a l’illa de Formentera intentant canviar la voluntat dels ciutadans que no els han votat amb mètodes poc democràtics”.  

Costa ha fet aquestes declaracions després que el Consell de Govern aprovés avui la creació de la Delegació Territorial del Govern a Formentera i el nomenament de José Manuel Alcaraz Escandell com a delegat territorial. Per la diputada socialista, l’únic que persegueix el Govern del PP amb aquesta decisió és el control polític de la única illa on no governa el Consell Insular. “I per mostra només cal veure al delegat nomenat, el perdedor de les eleccions del PP a Formentera”, ha afirmat Costa. 

La diputada del PSIB-PSOE ha criticat el nomenament d’aquest “comissari polític”, tal i com l’ha qualificat, i ha dit que és tracta d’una ingerència política intolerable per part del Govern per sobre la voluntats dels formenterers i formentereres. Costa ha comparat aquesta decisió de Bauzá amb la de l’expresident del PP, Jaume Matas, de voler canviar la voluntat de les urnes a través d’uns mètodes poc democràtics, en aquest darrer cas. Pilar Costa ha advertit a Bauzá que malgrat tots aquells intents, Matas no va aconseguir canviar el vot dels ciutadans de Formentera. 

La diputada Costa ha manifestat que és incomprensible que en temps d’austeritat i crisi econòmica, el Govern del Partit Popular creï un nou òrgan administratiu, que duplica funcions respecte al consell insular. La diputada socialista ha manifestat que mentre el Govern està retallant i rebaixant les prestacions en educació, salut o polítiques socials, malbarata doblers públics amb una delegació territorial que només té objectius partidistes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube