Imprimeix
PDF

Armengol reclama a Bauzá que aparqui la supèrbia i governi des del diàleg i consens

Armengol i Thomàs 260312La portaveu socialista, Francina Armengol, ha reclamat al president Bauzá que aparqui la supèrbia i es posi a governar des del diàleg i consens amb la societat. Armengol ha manifestat la necessitat de que Bauzá posi els peus a terra i, davant el clam popular en contra de les seves mesures, governi sense supèrbia i amb eficàcia. 

Armengol ha fet aquestes valoracions en la roda de premsa que ha servit per a presentar les iniciatives que el Grup Socialista defensarà en la propera sessió plenària del Parlament. La portaveu socialista ha manifestat que en els nou mesos que fa que el PP governa les Illes Balears, les coses han empitjorat. “El PP només retalla en serveis i crea crispació social, mentre l’atur ha empitjorat, la situació econòmica ha empitjorat i la salut i l’educació han empitjorat”, ha dit Armengol que preguntarà en el Ple del Parlament al president Bauzá sobre els beneficis que aporta la seva gestió a la ciutadania. 

La portaveu del PSIB-PSOE ha recordat que una de les iniciatives que el Govern ha impulsat, el projecte de llei d’emprenedors que demà es debatrà en el Parlament, ha estat un fracàs absolut al no aportar res ni servir per a reactivar l’economia. Armengol ha criticat que el projecte de llei no reculli fins i tot una de les promeses electorals del PP, el pagament als proveïdors en 25 dies, que ha desaparegut de l’argumentari de Bauzá. 

Armengol ha afirmat que “aquest Govern no aporta res, cap mesura de recuperació econòmica i només crea problemes allà on hi havia consens i acord social”, en referència a la protesta que va aglutinar ahir a desenes de milers de persones a Palma en contra de les mesures del Govern per eliminar el català de la funció pública. La portaveu socialista ha recordat que hi ha altres problemes que afecten a la ciutadania i que no reben cap resposta ni solució per part del Govern del PP, com l’atur o la crisi econòmica. 

“Senyeres” a les escoles

En referència a aquesta polèmica, una de les preguntes que el Govern haurà de respondre demà en el Parlament, i que formularà el diputat Cosme Bonet, serà sobre si és una prioritat per l’Executiu posar límits a la llibertat d’expressió als centres educatius, després de la circular emesa per la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats instant a la retirada de les “senyeres” a les escoles i centres docents. 

El PP en salut prioritza abandonar als ciutadans

Per la seva part, el portaveu adjunt Vicenç Thomàs ha manifestat que la gestió del PP al capdavant de la sanitat pública és “d’una greu irresponsabilitat política”. Thomàs ha dit que els nous mesos de la consellera Castro al front de la sanitat s’han caracteritzat per la prepotència, supèrbia, el caos i el menyspreu cap als professionals. 

Vicenç Thomàs ha explicat que el decret-llei de reestructuració del Servei de Salut de les Illes Balears, que serà tractat en el Ple del Parlament, “només serveix per a que la sanitat es polititzi en la seva gestió, per pujar els sous del personal directiu i per fer una destralada als serveis de salut que reben els ciutadans”. El portaveu adjunt socialista ha detallat que la gestió sanitària serà menys transparent i eficaç amb aquesta nova reestructuració, però que el més greu serà “que els ciutadans no tendran ni drets ni garanties en salut”, ha dit Thomàs, pel qual “la prioritat del PP en sanitat ha estat abandonar als ciutadans” amb la derogació del decret de garanties i temps de demora. “Ara, una persona ja no sabrà quan serà operada, quan podrà veure un especialista o quan es podrà fer una prova”, ha afirmat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube