Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE afirma que Bauzá predica austeritat per tothom menys pels seus “amics”

Pilar costaLa diputada i portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha qualificat de garrotada al Govern Bauzá l’auto dictat per la justícia contra l’augment dels sous del personal de confiança del president. Costa ha manifestat que “és vergonyós que mentre el president Bauzá predica austeritat per tothom, puja els sous dels seus amics i personal de confiança”.  

Pilar Costa ha exigit una rectificació a la decisió del Govern de premiar amb un 25% més de sou al personal de confiança de Bauzá i ha dit que és una discriminació respecte a la resta de funcionaris de l’Administració i que la Justícia ha tombat. Per la portaveu socialista, “és del tot inacceptable que el Govern del PP demani sacrificis a tothom menys pels amics i treballadors de confiança del president”. 

Costa ha destacat que aquesta no és la primera discriminació d’aquest Govern i en aquest sentit ha recordat la creació de la figura del delegat de Formentera que va aprovar el passat divendres l’Executiu Balear. Per la diputada socialista, és una prova més de la falta d’austeritat del PP que malbarata més de 90.000 euros en un comissari polític a l’única illa on no governa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube