Imprimeix
PDF

Armengol acusa al PP de "salvar els tramposos i ofegar als ciutadans"

francina i vicenç Rajoy i Bauzá signifiquen "més imposts, més atur, més retalls i menys prestacions" per a les classes mitges i treballadores

Palma, 2 d'abril 2012.- El PSIB-PSOE considera "molt preocupants" les mesures aprovades el passat divendres pel Partit Popular, tant a Madrid com a Balears, ja que considera que "són injustes, insolidàries, inútils" per reactivar l'economia, i només serveixen per "ofegar als ciutadans". "Les mesures del Sr. Rajoy i del Sr. Bauzá signifiquen més imposts, més atur, més retalls i menys prestacions per a les classes mitges i treballadores", ha denunciat la portaveu socialista Francina Armengol.

"En només 100 dies de govern del Sr. Rajoy a Espanya, i 300 dies de govern del Sr. Bauzá a Balears, han batut tots els rècords possibles d'engany a la ciutadania en democràcia", ha opinat Armengol. Pujada d'imposts indiscriminada, eliminació de drets, retallades dràstiques i acomiadaments és el que està aplicant el Partit Popular. Tot això combinat amb una amnistia fiscal als defraudadors i el manteniment dels privilegis dels més rics. Els PGE i els imposts aprovats pel consell de Govern "amnistien els tramposos i ofeguen els ciutadans de bona fe", ha denunciat Armengol.

A Balears, el president Bauzá "va acotar el cap davant Madrid", i va acceptar reduir el dèficit al 1,5%, pel que haurà de retallar 350 milions d'euros del pressupost del 2012. Si amb aquests imposts aprovats el passat divendres recapta 60 milions, en falten 280. "Auguram retallades molt dures en educació i sanitat pública", ha avançat la portaveu.

Els socialistes presentaran demà en el Parlament de les Illes Balears una iniciativa perquè "no es pugin els imposts a les classes mitges i treballadores fins que s'hagi eliminat la bonificació de l'impost del patrimoni per a les rendes més altes", ha explicat el portaveu adjunt, Vicenç Thomàs. Igualment, el PSIB-PSOE presentarà diverses preguntes sobre els pressuposts generals de l'Estat i els retalls que ofeguen a la ciutadania.

Armengol ha recordat que la pujada indiscriminada d'imposts del PP a Balears el passat divendres, s'afegeix a la pujada del IRPF de Rajoy, de la llum i el gas, i al transport públic més car de tota Espanya, entre d'altres. I després el PP fa coses com tancar la residència de Llucmajor, el segon municipi més endeutat de Balears, i governat des de fa molts anys pel Partit Popular. El PP està "deixant tirades" a les persones que tenien ja un dret reconegut a la dependència, en Balears.

Els socialistes han considerat igualment lamentable que el Govern central hagi eliminat el pressupost destinat a la dependència, i hagi llevat 1.557 milions d'euros de polítiques actives d'ocupació.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube