Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE trasllada el seu suport a la tasca del Front Polisario

Reunió Armengol amb Front PolisarioLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha mantingut una trobada amb el representant a les Illes Balears del Front Polisario, Mohamed Mostafa Teleimedi. Durant la reunió, Armengol i Teleimedi han parlat de l'actual situació de conflicte que pateix el Sàhara Occidental i de com afecta a la població sahrauí.

Des del PSIB-PSOE s'ha fet arribar un missatge de solidaritat cap els afectats per la situació que travessa la zona i s'ha volgut destacar la tasca humanitària que realitzen moltes organitzacions no governamentals que fan feina al Sàhara Occidental. La secretària general socialista s'ha interessat per la tasca del Front Polisario i sobre el futur del poble sahrauí, que durant més de 35 anys reivindica la seva sobirania davant del Marroc.

Durant la trobada, Armengol ha mostrat la seva preocupació de com estan afectant els retalls pressupostaris que fan els poders públics, entre ells el Govern de les Illes Balears, en matèria de cooperació internacional. Entre els temes tractats en la trobada s'ha parlat de la possibilitat de que una representació de partits polítics visitin la zona així com del judici que es celebra aquests dies al Marroc a més d'una vintena de presoners polítics sahrauís. 

Finalment, Armengol i Teleimedi han destacat la solidaritat de la societat de les Illes Balears cap el poble sahrauí, amb nombroses mostres de suport, tant per la via de la cooperació per al desenvolupament com des del suport polític. En aquest sentit, han recordat programes com el de "Vacances en pau" i "Escola en pau",  que han afavorit l'acolliment en famílies illenques de nins i nines sahrauís durant els mesos d'estiu.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube