Imprimeix
PDF

El PSOE considera que el nou gerent del Mateu Orfila hauria de continuar essent un professional, com fins ara

Cristina Rita  La diputada Cristina Rita demanarà al Parlament per la idoneïtat de Sr. Yebra per fer-se càrrec de la gerència en substitució del Dtr. Gallego

Davant de les informacions que indiquen que es Sr Manolo Yebra serà el nou director-gerent de l'Àrea de Salut de Menorca i de l'Hospital Mateu Orfila, el PSOE de Menorca vol fer públic el seu "descontent" pel fet que per primer cop la gerència l'assumeixi una persona que no és professional de l'àmbit sanitari. La diputada Cristina Rita recorda que fins ara "la Gerència sempre havia estat en mans de metges, professionals que coneixien a fons la realitat de l'Hospital, de l'Àrea de Menorca i del Sistema de Salut". Rita lamenta que en "una situació tant complicada com l'actual, la Conselleria no hagi apostat per un professional amb experiència. És que a Menorca no hi ha persones prou preparades en aquest àmbit per assumir la Gerència?", s'ha demanat.

La diputada Socialista també expressa, en nom del PSOE, el temor que la designació de qui fins ara era l'assessor de l'àrea econòmica de l'Ajuntament de Maó suposi que "s'accentuï un dels principals motius de discòrdia entre l'anterior gerent i els treballadors: el fet de primar els criteris econòmics en detriment dels sanitaris i assistencials".

A més Rita també anuncia que demanarà explicacions en seu parlamentària als responsables de la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social sobre el currículum de Yebra per tal de conèixer –més enllà del que ja suposa la designació d'una persona aliena a l'àmbit sanitari- la idoneïtat d'aquest nomenament.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube