Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE dóna suport a les reivindicacions de la comunitat educativa

logo ok El PSIB-PSOE manifesta el seu suport a les reivindicacions que els sindicats de l'educació de les Illes Balears estan plantejant a la Conselleria d' Educació, Cultura i Universitats del Govern Balear.

En aquest sentit, els socialistes insten a l'administració a obrir una autèntic diàleg amb tots els sectors de la comunitat educativa i amb els grups parlamentaris, amb l'objectiu d'abordar entre tots els problemes reals de l'educació.

El PSIB-PSOE considera que és imprescindible aconseguir un canvi en la política educativa que està aplicant el Govern del Partit Popular a la CAIB i des del Govern espanyol. Davant aquesta situació de retallades educatives i d'aplicació de mesures sense cap tipus de consens, els socialistes de Balears reiteren el seu compromís de diàleg i d'acord amb l'objectiu de millorar els resultats, la qualitat i l'equitat del nostre sistema educatiu.

Els socialistes també conviden a tota la comunitat educativa a sumar-se a les manifestacions reivindicatives que es duran a terme demà dia 20 de març a Palma, a Maó i a Eivissa. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube