Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE i el Club d'Autònoms es reuneixen per analitzar la situació econòmica

Club autònoms Francina Armengol explica l'oposició frontal del PSIB-PSOE als nous imposts del Govern, que penalitzen el consum i perjudiquen la recuperació.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s'ha reunit amb representants del Club d'Autònoms de Balears, per analitzar l'actual situació econòmica i rebre les peticions d'aquest col·lectiu.

Els autònoms han demanat una baixada d'imposts, per estimular el consum i la reactivació econòmica, i s'han mostrat molt crítics amb les darreres decisions del Govern Bauzá, que van totalment en la direcció contrària al que havien promès.

En la mateixa línia, Francina Armengol ha explicat l'oposició frontal del PSIB-PSOE als nous imposts del Govern, que suposaran una destralada molt important per a les famílies i l'economia en general. Aquests imposts ni són progressius ni són mediambientals, sinó que afectaran de ple a l'economia i a la creació d'ocupació, ha dit.

Els autònoms també van transmetre al PSIB-PSOE reivindicacions històriques, com la de no pagar l'IVA fins que s'hagi cobrat la factura, cosa que havia promès en campanya electoral el Partit Popular i ha incomplert, com tantes altres. Els autònoms han demanat també agilitat i simplificació administrativa.

El PSIB-PSOE s'ha compromès a estudiar les seves reivindicacions.

En la reunió també han participat la diputada socialista Pilar Sansó i Cati Cladera, membre de la Sectorial d'Emprenedors de la de la Comissió Executiva Federal.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube