Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE recolza les comunitats educatives que faran tancades reivindicatives

logo ok Cristina Rita condemna les pressions de la Conselleria per evitar les tancades, una actitud "poc democràtica" del conseller Bosch

El PSIB-PSOE recolza les comunitats educatives que el dijous dia 25 portaran a terme tancades reivindicatives en els centres educatius de les Illes Balears. Els socialistes consideren que les comunitats educatives "no tenen cap altre sistema per fer arribar el seu malestar per les decisions de la Conselleria i del Ministeri d'Educació, degut a la manca de consens i de diàleg del Partit Popular en el disseny de les polítiques educatives", ha explicat la diputada socialista Cristina Rita.

De la mateixa manera, els socialistes rebutgen i condemnen els intents de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats de pressionar als centres on es faran efectives les tancades, aquest dijous 25 d'abril.

Les pressions exercides des de la Conselleria als directors dels centres educatius "són una mostra clara de l'actitud poc democràtica del conseller Bosch", ha opinat Rita. De fet, posa de manifest, una vegada més, el tarannà d'un conseller que "ni escolta la comunitat educativa ni vol que s'expressi en contra de les seves decisions, preses sempre de manera unilateral, i que llastren l'educació d'aquestes illes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube