Imprimeix
PDF

Paella reivindicativa a Formentera amb motiu de dia 1 de maig

Paella 1 de maigMargalida Font: "Les polítiques del PP van en contra dels treballadors"

Unes 200 persones de l'Agrupació Socialista de Formentera varen celebrar la tradicional paella popular de dia 1 de Maig a Can Marroig, en la que també va participar la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol. Margalida Font, secretària general de l'Agrupació Insular, va explicar el caràcter especialment reivindicatiu del Dia del Treball, un dia que, en les actuals circumstàncies, dóna pocs motius per celebrar.

Font va criticar durament les polítiques de retallades que aplica el Govern del PP, que afecten al dia a dia dels ciutadans i minven els drets fonamentals de les persones, que s'han arribat a aconseguir amb molts esforços al llarg de dècades de lluita. La secretària general va mencionar la reforma laboral, els retalls de drets en tots els àmbits i el darrer anunci del Govern Rajoy, que ja està preparant una nova reforma del sistema de pensions. "Les polítiques que aplica el PP van en contra dels treballadors", va opinar.

A Formentera, el Dia del Treball té també un significat especial, en defensa dels espais naturals de l'illa, com Ses Salines o la pròpia finca de Can Marroig on es va celebrar la paella.

A aquesta trobada popular, varen assistir, a més de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, el secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa, Vicent Torres, i la diputada socialista al Congrés, Sofia Hernanz.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube