Imprimeix
PDF

Previsions informatives

Aquestes són les previsions informatives per avui dimecres, 8 de maig:

  • A les 12:30. Junta de Portaveus. Francina Armengol, portaveu del Grup Socialista, assistirà a la Junta de Portaveus. Atenció als mitjans al final de la reunió.
  • A les 10.30 hores. Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals. Es debatran dues proposicions no de llei del Grup Socialista. La primera relativa a la solució extrajudicial de conflictes per la minva de la litigiositat, que serà defensada per la diputadaLourdes Aguiló. I la següent relativa a la retirada de l'avantprojecte de llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local, defensada per la diputada Pilar Costa.
  • A les 16.30 hores. Comissió de Salut. Proposició no de llei  relativa a actualització de la llista de medicaments que queden exclosos de la prestació farmacèutica en el Sistema Nacional de Salut. Pel Grup Socialista intervindrà el diputat Vicenç Thomàs.
  • A les 18.30 hores.Comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial. Proposició No de Lleirelativa a la lluita contra la processionària. Intervindrà la diputada Esperança Marí.
Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube