Imprimeix
PDF

Rubalcaba retreu a Rajoy la mort a Mallorca de l'immigrant per tuberculosi com un dels efectes de la seva política de retalls en sanitat

El Secretari General del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha retret al president Rajoy els efectes que té sobre les persones la política de retalls i ajustos del PP recordant a l' immigrant senegalès Alpha Pam, mort a Mallorca per tuberculosi.

Rubalcaba ha demanat la retirada del decret llei 16/2012 aprovada pel Govern Central del PP que, entre altres mesures, excloïa als immigrants sense papers del sistema públic sanitari.

Durant la seva intervenció en el Congrés dels Diputats, en la compareixença del president del Govern per informar del Programa d'Estabilitat i del Pla Nacional de Reformes, Rubalcaba s'ha dirigit a Rajoy per dir-li que "torni a la universalització del sistema de salut. La seva llei és cruel, injusta i causa drames sense que resolgui res".

Rubalcaba ha recordat el cas de Alpha Pam, immigrant sense papers que no tenia targeta sanitària i que va morir per una tuberculosi.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube