Imprimeix
PDF

Previsions informatives

Previsions per avui dijous, 19 de maig del 2013:

  • A les 11.00 h. La portaveu socialista Francina Armengol i el diputat Antonio Diéguez compareixen en roda de premsa per presentar el projecte de llei del Grup Socialista per combatre els desnonaments. Sala Premsa del Parlament.
  • A les 10.30 hores. Comissió de Turisme. Proposició no de llei relativa a rutes de senderisme i cicloturisme, defensada per la diputada Pilar Sansó; i proposició no de llei relativa a promoció turística pròpia i diferenciada, on intervindrà la diputada Bel Oliver.
  • A les 12.30 hores. Comissió d'Economia. Proposició no de llei relativa a la negociació de les Perspectives Financeres (PPFF) 2014-2020 (marc financer plurianual) de la Unió Europea i en particular sobre polítiques d'ocupació R+D+I, Pimes, Europa 2020, canvi climàtic. Pel Grup Socialista intervindrà la diputada Joana Barceló. I proposició no de llei relativa a preservació del ca eivissenc, defensada per la diputada Esperança Marí.
  • A les 16.30 hores. Comissió d'Assumptes Socials i Drets Humans. Proposició no de llei  relativa a afectació a les dones del pagament de taxes judicials, defensada per la diputada Cristina Rita.
  • A les 17.30 hores.Comissió de Cultura, Educació i Esports. Dues iniciatives: una proposició no de llei  relativa a celebració de l'any Marià Villangómez que defensarà la diputada Esperança Marí; i una relativa a trasllat del Conservatori de Música de Menorca a la Sala Augusta de Maó, defensada per la diputada Cristina Rita.
Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube