Imprimeix
PDF

Previsions informatives

Previsions per avui dijous, 16 de maig del 2013

  • A les 12:15 h. Els diputats Pilar Costa, Cosme Bonet i Damià Borràs, membres socialistes de la comissió de Control de la RadioTelevisió Pública IB3 compareixeran davant els mitjans abans del inici de la reunió de la comissió per explicar la seva posició respecte d'algunes qüestions de l'actualitat informativa d'IB3. Davant la Sala Verda del Parlament.
  • A les 10:30 h. Comissió de Turisme. Preguntes del diputat Cosme Bonet sobre el suport al sector audiovisual de les illes i a atreure produccions cinematogràfiques a les illes. A més, el conseller de Turisme i Esports compareixerà a petició del Grup Socialista per tal d'informar sobre la situació del Palau de Congressos.
  • A les 12:30 h. Comissió de Control sobre la Radiotelevisió Illes Balears. Preguntes dels diputats socialistes Pilar Costa i Serra sobre la gala del Institut d'Estudis Eivissencs dels premis Sant Jordi;  del diputat Damià Borràs  sobre acords de reciprocitat d'emissions; i del diputat Cosme Bonet i Bonet relativa a alienació de la titularitat del servei audiovisual públic i relativa a pluralisme als informatius de la ràdio i la televisió.
  • A les 16:00 h. Comissió d'Assumptes Socials i Drets Humans. Proposició No de Llei relativa a rebuig als retalls als serveis socials comunitaris. Pel Grup Socialista intervindrà la diputada Conxa Obrador.
  • A les 17.00 hores. Comissió de Cultura, Educació i Esports. Proposició No de Llei relativa a deteriorament dels edificis dels centres docents de les Illes Balears. Pel Grup Socialista intervindrà la diputada Cristina Rita
Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube