Imprimeix
PDF

Armengol assisteix a la presentació del document "Per una reforma constitucional federal", al Congrés dels Diputats

ARmengol i Antich La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, assistirà demà, dimecres, a la presentació a Madrid del document "Per una reforma constitucional federal" de la Fundació Rafael Campalans, vinculada al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE).

Aquest document recull idees que podrien constituir el nucli d'una reforma de la Constitució espanyola en un sentit federal. És una proposta elaborada en el marc d'un seminari impulsat per la Fundació i que ara quedarà oberta per al debat a quants vulguin participar-hi.

El document serà presentat a Madrid a les 19h, a la Sala Ernest Lluch del Congrés dels Diputats, per dos dels seus autors: Joaquín Tornos, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona, i Eduard Roig, professor de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona.

En l'acte estaran presents també el primer secretari del PSC, Pere Navarro, el senador autonòmic Francesc Antich i els diputats Pablo Martín, Sofia Hernanz i Guillem García.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube