Imprimeix
PDF

Previsions informatives

Previsions per avui dijous, 30 de maig:

  • A les 10:30 h. Comissió de Turisme. Proposició no de llei per demanar la retirada d'una esmena que ha presentat el PP a la Llei de Transport Terrestre en el Congrés dels Diputats, que modifica la Llei de Seguretat Aèria i crea una nova taxa de seguretat aèria. La PNL demana que no es creï aquesta nova taxa, una més, que encara dificultarà més la connectivitat i la competitivitat de les illes. Pel Grup Socialista, intervindrà el diputat Damià Borràs.
  • A les 12:30 h. Comissió d'Economia. Compareixença del conseller d'Economia per tal d'informar sobre les línies polítiques per a la resta de legislatura a la Conselleria d'Economia. Pel Grup Socialista, intervindrà el diputat Marc Pons.
  • A les 16:00 h. Comissió d'Assumptes Socials i Drets Humans. Compareixença de la consellera de Família i Serveis Socials per tal d'informar sobre les línies polítiques per a la resta de legislatura.Pel Grup Socialista intervindrà la diputada Conxa Obrador.
  • A les 19.00 h. Taula rodona “Un any del Real Decret 16/2012: conseqüències per a la salut”. Centre Social Flassaders, carrer Ferreria, 10 (Palma). Silvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, presentarà l'acte en el que participaran Celsa Andrés, presidenta de Metges del Món, Pere Manel Mulet, coordinador d'Amnistia Internacional de Balears, Jaime Bueno, de la comissió de Drets Humans del Col·legi d'Advocats de les Illes Balears, i Manuel Sarmiento, vicepresident de la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (SBMFIC) i que comptarà amb Vicenç Thomàs, diputat socialista al Parlament de les Illes Balears, per a moderar el debat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube