Imprimeix
PDF

Previsions informatives

Les previsions per avui dimecres, 5 de juny, són:

  • A les 12:30 h. Junta de Portaveus. La portaveu del Grup Socialista, Francina Armengol, assistirà a la Junta de Portaveus. En acabar la reunió, Armengol farà declaracions als mitjans de comunicació.
  • A les 17:30 h. Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE,  participarà en la signatura del Compromís a favor del Tren de Llevant. Amb la seva signatura, Armengol deixarà constància del compromís del PSIB-PSOE amb aquest projecte. Aquesta és una iniciativa de la Plataforma a favor del Tren de Llevant. La signatura serà a Can Alcover, Palma.

 

  • A les 10:30 h. Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals. Compareixença de la consellera d'Administracions Públiques per tal d'informar sobre les línies polítiques per a la resta de la legislatura a la seva Conselleria. Pel Grup Socialista intervindrà la diputada Pilar Costa.
  • A les 16:30 h. Comissió de Salut. Proposició no de Llei relativa a la creació i manteniment del registre del càncer poblacional de les Illes Balears. Pel Grup Socialista intervindrà el diputat Vicenç Thomàs.
  • A les 18:30 h. Comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial Proposició No de Llei relativa a Pla de mesures urgents per tal de garantir la potabilitat de l'aigua a tots els municipis de les Illes Balears. Pel GrupSocialista intervindrà el diputat Damià Borràs.
Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube