Imprimeix
PDF

Previsions informatives

Les nostres previsions per avui són:

  • El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Pere Navarro; el secretari general del Partit Socialista del País Valencià, Ximo Puig; i la secretària general del Partit Socialista de les Illes Balears, Francina Armengol, mantindran avui dijous 6 de juny, una jornada de treball per analitzar diferents temes, com la reactivació econòmica, els desnonaments, les retallades de drets socials i les propostes sobre federalisme i model d'Estat. A les 12.00 hores compareixeran en roda de premsa a la seu del PSIB-PSOE.
  • A les 18:00h. Conferència "Propostes per un nou model territorial a Espanya. La visió dels socialistes de Catalunya, del País Valencià i de les Illes Balears", a càrreg de Pere Navarro, primer secretari del PSC, Ximo Puig, secretari general del PSPV-PSOE, i Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE. El senador Francesc Antich, presentarà i moderarà l'acte que tendrà lloc en la Sala d'actes del Parlament de les Illes Balears.

 

  • A les 10:30 h. Comissió de Turisme.Compareixença del conseller de Turisme i Esports per tal d'informar sobre el consorci de la Platja de Palma. Pel Grup Socialista, intervindrà  la diputada Isabel Oliver.
  • A les 12:30 h. Comissió d'Economia. Proposició No de Llei relativa a millores energètiques a les Illes Balears, que serà defensada pel diputat Marc Pons.
Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube