Imprimeix
PDF

El Grup Socialista del Consell insular interpel·larà a la Consellera de Turisme en el plenari del mes de juny

JoanMarqués cimeEl portaveu del grup del PSOE al Consell de Menorca, Joan Marquès, ha registrat una interpel·lació de cara al plenari del mes de juny en la qual demanarà a la consellera de Turisme tot un seguit de qüestions relacionades amb el seu Departament.

En aquesta interpel·lació Marquès preguntarà a la consellera Salomé Cabrera qüestions relacionades amb temes d’actualitat, però també sobre compromisos adquirits des de fa mesos (o fins i tot més d’un any) per part de l’equip de Govern.

Pel que fa als temes de major actualitat des del PSOE es considera imprescindible que el Consell assumeixi la seva competència reglamentària i per aquest motiu el conseller-portaveu interpel·larà Cabrera respecte de l’anunci d’establir un reglament insular per a regular el lloguer turístic d’habitatges particulars.

En relació a la temporada turística Marquès demanarà posicionament respecte a les expectatives dels establiments d’oferta complementaria, així com les previsions de generació de llocs de feina i la qualitat d’aquesta ocupació laboral.

El Grup Socialista també vol que la consellera exposi els resultats de les iniciatives de promoció turística i que la Sra Cabrera es pronunciï respecte a una altre tema d’actualitat: el de les possibilitats turístiques de les instal·lacions del Llatzaret.

Finalment Joan Marquès demanarà sobre el que va ser un dels grans compromisos (i fins ara l’única inversió de l’actual equip de Govern en el que portem de mandat) com és el programa de millora d’urbanitzacions i el seu grau d’execució.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube