Imprimeix
PDF

Previsions informatives

Los nostres previsions per avui dijous 13 de juny són aquestes:

  • A les 11.30 hores, Pilar Costa, portaveu del PSIB-PSOE, compareixerà en roda de premsa per parlar del cas d'espionatge polític del PP, així com per valorar les mesures del nou decret llei del Govern de mobilitat dels funcionaris. Sala premsa PSIB-PSOE.

 

  • A les 10:30 hores. Comissió de Turisme. La diputada Bel Oliver defensa dues Proposicions No de Llei relatives a la indústria audiovisual i promoció turística i a banderes blaves a les platges de les Illes Balears.
  • A les 16:00 hores. Comissió d'Economia. Una Proposició No de Llei relativa a competències en matèria de joventut que defesnarà el diputat Cosme Bonet.
  • A les 17:30 hores. Comissió d'e Cultura, Educació i Esports. Preguntes de la diputada Cristina Rita relatives a l'APIMA del Conservatori de Música de Menorca, a la FP dual i a l'ensenyament en anglès. A continuació compareixerà la consellera d'Educació, Cultura i Universitats per tal d'informar sobre les línies polítiques per a la resta de legislatura i sobre les directrius generals de l'acció de govern que desenvoluparà en les seves àrees de responsabilitat, d'acord amb el programa polític del Govern.
Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube