Imprimeix
PDF

2 anys de fracàs del PP a Eivissa

Vicent Torres 2Article de Vicent Torres Guasch, Secretari General de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE)

Arribats a l'equador del mandat, la Federació Socialista d'Eivissa ha fet balanç de la gestió del PP a la nostra illa. Una gestió que consideram totalment fracassada. Aquell PP que fa 2 anys va guanyar unes eleccions amb la promesa de construir les "autopistes de l'educació", de no retallar en salut i serveis socials i de solucionar la crisi econòmica en pocs dies, s'ha convertit en una caricatura del que els seus votants esperaven d'ell.

L'espectacle vergonyós viscut a l'Ajuntament d'Eivissa, amb 2 anys totalment perduts, és l'exemple més clar del fracàs sense pal·liatius del Partit Popular. El PP d'Eivissa no governa, no compleix els seus compromisos, no defensa els interessos de la ciutadania, i el màxim responsable de tot aquest fracàs no és altre que el seu president, Vicent Serra.

Com a president del PP, Serra és el responsable del descontrol, desgovern i ridícul de Vila; dels incompliments dels seus alcaldes i alcaldesses en acords com el dels horaris d'establiments d'oci; i de l'actitud de José Ramón Bauzá cap a Eivissa, maltractant i menyspreant la nostra illa.

Serra ha ofegat econòmicament el Consell d'Eivissa, reduint -li el pressupost un 30% mentre el del Govern Balear segueix creixent. Ha renunciat a la radioteràpia, a les residències i ha col·laborat, amb el seu vot, a totes les retallades que ha aplicat Bauzá en sanitat, en educació i en serveis socials.

Serra ha retallat un 65% la inversió pública (on és la segona fase del Palau de Congressos de Santa Eulària?) i ha paralitzat totes les obres que ja teníem en marxa, com el Campus Universitari de sa Coma o el primer cinturó d'Eivissa.

El PP ha pres mesures econòmiques i fiscals que han anat totalment en contra de la recuperació econòmica i de la creació de llocs de feina, i, així, ha perjudicat les famílies i el conjunt de la ciutadania, amb nous impostos i apujant preus dels serveis públics, com el de les escoletes.

Han intentat retallar el descompte de resident (de moment els hem parat els peus) i han augmentat les taxes aèries. Donant carta blanca a Carlos Delgado, el PP ha anul·lat totalment la promoció turística d'Eivissa, ha posat més burocràcia i ha creat més caos normatiu al sector turístic. El territori, el medi ambient, els nostres valors patrimonials i culturals, la nostra llengua... poques coses se salven d'aquest PP que ens governa.

El PP està obsessionat en imposar la seua ideologia (amb mesures com negar a les dones el dret a interrompre l'embaràs o retornant el nacional-catolicisme a les escoles) i només lluita pels interessos privats d'una elit, com hem vist amb el cas de la reconversió de Platja d'en Bossa, de l'Estació d'Autobusos de Vila o de la moció de censura a Sant Josep de sa Talaia, amb l'expulsió injusta, immoral i injustificada de l'alcalde legítimament escollit a les urnes, Pep 'Agustinet'.

Davant tot això, els i les socialistes seguim treballant dia a dia per sumar persones a un nou projecte il·lusionador que al 2015 ens permeti sortir d'aquesta situació de desencant, tristor i oblit dels problemes de la ciutadania en la qual, lamentablement, ens ha submergit el PP d'Eivissa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube