Imprimeix
PDF

Educació pública i desnonaments, assumptes destacats de la I Escola d'Estiu de les JSEi

Joventuts EivissaEducació pública i desnonaments, assumptes destacats de la I Escola d'Estiu de les JSEi

L'educació pública, el drama dels desnonaments i la comunicació política han estat els continguts de la I Escola d'Estiu que han celebrat les Joventuts Socialistes d'Eivissa (JSEi). Emmarcada dins del programa d'escoles d'estiu de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, la jornada s'ha celebrat dissabte 6 de juliol a la sala Auditori del Centre Cultural Cervantes, a Sant Antoni de Portmany.

"El Partit Popular està aprofitant la crisi econòmica que viu Espanya per aplicar reformes retrògrades i grans retalls a l'Estat de Benestar. Entre aquestes retallades, destaquem las que afecten a un sector especialment sensible, l'educació a l'hora d'afrontar un futur incert amb la formació necessària. Per això, des de Joventuts Socialistes, volem destacar la importància de l'educació com a un dels pilars bàsics de l'estat a l'hora de garantir una igualtat d'oportunitats i de futur a la societat espanyola", ha afirmat la secretària general de les JSEi, María José Guisado.

Guisado considera que "els i les joves socialistes, ara més que mai, creim en la participació juvenil a l'educació i a la política i sempre, davant un atac continu al sector educatiu del PP, defensarem una universitat pública, oberta i amb un diàleg permanent amb la ciutadania, com a principal i primordial eina per resoldre els problemes de la societat i, sobre tot, enriquir i millorar la nostra democràcia", ha conclòs la Secretària General de Joventuts Socialistes d'Eivissa.

La jornada ha comptat amb l'assistència del secretari general de les Joventuts Socialistes de Balears, Juli Dalmau, que ha fet una crida a la "mobilització" del jovent en un moment com l'actual i ha valorat "molt positivament" iniciatives com aquesta.

A l'Escola d'Estiu hi ha participat el doctor en Dret de la Universitat de Còrdova Antonio Manuel Rodríguez, que ha presentat el projecte educatiu de "Laboratori Jurídic sobre desnonaments", en què va involucrar els seus alumnes universitaris, i que ha rebut diversos reconeixements a nivell estatal.

També hi han participat com a conferenciants Sergio Melero, secretari de Justícia de les Joventuts Socialistes de Múrcia, i Gabi de Hevia, president del Consell d'Estudiants de la UIB, que han parlat de la discriminació que suposa la retallada de beques, de la LOMCE i d'altres atacas del PP a l'educació pública.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube