Imprimeix
PDF

Una delegació del PSIB-PSOE assistirà al concert reivindicatiu de l’Orquestra Simfònica

logo okUna representació de càrrecs i dirigents del PSIB-PSOE assistiran demà dissabte, 13 de juliol, al concert reivindicatiu en defensa de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears que tendrà lloc al passeig Born de Palma.

El portaveu adjunt, Vicenç Thomàs; els diputats Cosme Bonet i Lluís Maicas; la secretària general de Mallorca, Sílvia Cano; i la regidora de l'Ajuntament de Palma, Maribel González; entre altres assistiran a l'acte.

Des del PSIB-PSOE volem manifestar amb aquesta assistència al concert el suport als treballadors de l'Orquestra Simfònica així com denunciar el maltractament i l'asfixia que pateix per part de les principals institucions de les Illes Balears, en mans del Partit Popular. Retalls al seu pressupost, rebaixa de nòmines, eliminació d'esdeveniments culturals són alguns exemple de l'asfixia a la qual sotmet el PP a l'Orquestra, un dels valors culturals més importants de les Illes Balears.

Els socialistes rebutjam frontalment les actuacions del PP que, amb la seva manca absoluta de compromís, sembla que vol fer desaparèixer l'Orquestra Simfònica. Aixímateix, valoram molt positivament la feina i els valors culturals de la Simfònica, exigim el pagament del deute i un compromís ferm i real de les institucions amb l'Orquestra, perquè pugui tenir un projecte cultural estable i de futur.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube