Imprimeix
PDF

Armengol participa en una jornada sobre la reforma federal de l’Estat a la Universitat Complutense

Armengol 060213La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, participarà avui dijous en una taula rodona sobre els models de finançament dins el Curs d'Estiu de la Universitat Complutense "La reforma federal de l'Estat espanyol", patrocinat per l'Institut Jaime Vera.

A més d'Armengol, també participen en la taula Ximo Puig, secretari general del PSPV-PSOE; Immaculada Rodríguez-Piñero, diputada del PSOE; i Juan J. Zornoza Pérez, de la Universitat Carlos III.

En la seva intervenció, Armengol defensarà la necessitat de la reforma constitucional per avançar cap a un estat federal així com el reconeixement del principi d'ordinalitat en el sistema de finançament autonòmic.

La taula rodona forma part del curs que s'ha celebrat aquesta setmana a l'Escorial i en el que han participat destacats dirigents socialistes i especialistes com Patxi López, Emiliano García-Page, Txiqui Benegas, Jorge de Esteban, Francesc Vallés o Francesc de Carreras, entre altres. El curs serà clausurat divendres pel secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

"La reforma federal de l'Estat espanyol" aborda diferents aspectes de la proposta socialista de reforma de la Constitució com les fórmules federals en el món, l'arquitectura financera pròpia d'un règim federal, o l'articulació de la seva arquitectura institucional.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube