Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte denuncia que Vicent Serra va mentir al Ple de juny, quan va afirmar que tenia el "compromís" de la radioteràpia

CanMisses PSOE-Pacte per Eivissa considera que la visita del president del Govern Balear a Eivissa, José Ramón Bauzá, ha estat decepcionant per a la nostra illa, ja que s'ha negat a confirmar que el nou Hospital disposarà del servei de radioteràpia amb la seua obertura al 2014.

PSOE-Pacte considera que les paraules de Bauzá desautoritzen per complet al president del Consell, Vicent Serra, i el deixa com un mentider, després que aquest hagués assegurat el passat mes de juny que tenia el "compromís" per part del Govern que l'any vinent Eivissa disposaria d'aquest servei, que l'anterior govern progressista havia inclòs dins de pla funcional. No obstant, ahir va quedar clar que el suposat compromís era una invenció de Serra, perquè no consta enlloc.

Davant d'aquestes afirmacions de Bauzá, de negar la radioteràpia, PSOE-Pacte anuncia que presentarà al Parlament de les Illes Balears una Proposició no de Llei per instar el Govern Balear a destinar la partida econòmica necessària per a l'inici del servei de radioteràpia amb l'obertura de l'Hospital al 2014. La coalició progressista confia que els diputats i diputades del PP d'Eivissa, amb Vicent Serra al capdavant, votin a favor de la proposta, i que passin de les paraules als fets d'una vegada per totes.

El grup progressista també exigirà al pròxim Ple del Consell d'Eivissa que Vicent Serra especifiqui en quina data es va produir aquest suposat compromís sobre la radioteràpia i quin va ser el càrrec del Govern que el va fer efectiu. Aquesta petició pretén aclarir si realment Vicent Serra disposa d'aquest compromís per part del Govern o si, com ens temem, va ser mentir descaradament quan ho va anunciar al Ple del passat mes de juny. Concretament, al Ple del dia 28 de juny, la consellera Mercedes Prats va afirmar, segons consta a l'acta, que "hi ha el compromís que l'any 2014 es dotaran les partides específiques necessàries per dotar el servei de radioteràpia" i, posteriorment, al mateix debat del Ple, el propi Vicent Serra va afirmar que "la radioteràpia serà una realitat a Eivissa l'any 2014". Després d'escoltar el que va dir ahir Bauzá, les mentides de Serra, que fins i tot va rectificar el seu discurs del 8 d'Agost damunt la marxa, han quedat desemmascarades.

PSOE-Pacte s'estima més que Bauzá no vengui a Eivissa, si ha de ser de donar males notícies, com aquesta de negar-se a comprometre la radioteràpia. El president del PP, a més, va assistir amb tot el cinisme del món a unes festes on es recorda l'orígen català del poble d'Eivissa i la defensa de la nostra llengua i cultura com a element cohesionador. Bauzá va dipositar al monument a Guillem de Montgrí una corona de llaurer amb les quatre barres que justament vol prohibir. I va assistir en un acte on es reinvidica una llengua i una cultura contra la qual, justament ell, ha iniciat una croada a tots els nivells. Aquesta actitud de Bauzá i del PP d'Eivissa, que li segueix el joc, demostra a quins nivells de cinisme pot arribar el Partit Popular.

Respecte al discurs del president del Consell d'Eivissa en l'acte del 8 d'Agost, PSOE-Pacte prefereix ni valorar-lo, després de veure que Vicent Serra tornava a aprofitar un marc institucional per criticar a l'anterior govern progressista. A més, si el més destacat va ser reivindicar un millor finançament per a Eivissa, després d'haver-li retallat el pressupost d'un 30% en només dos anys, queda clar que ens trobam davant del president i del govern més fluixos que hem tengut mai a la nostra illa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube