Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte alerta que Bauzá i Delgado imposaran una Llei de ports esportius sense participació des d'Eivissa

ports esportius EivissaLa reunió sobre ports esportius celebrada a petició de PSOE-Pacte amb el PP del Consell d'Eivissa no ha servit per esclarir dubtes sobre la Llei que prepara el Govern Balear de José Ramón Bauzá i Carlos Delgado, conseller de l'àrea.

"No sortim massa més tranquils", ha reconegut el secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, que hi ha participat juntament amb el conseller Juanjo Cardona i la diputada Esperança Marí. Segons Torres, malgrat el compromís dels representants del PP, Vicent Serra i Mariano Juan, en el sentit que Eivissa participarà en l'elaboració de la Llei de Ports i el Pla director de ports esportius, finalment "Delgado arriba amb el 'rodillo' i fa lleis pensades en Mallorca i no en Eivissa". Segons Torres, "s'està treballant amb una Llei des de dins del PP i després arriba al Parlament i ja sabem el que passa", alertant d'una més que possible imposició per part del PP Balear.

La diputada Esperança Marí ha advertit que "ens trobarem amb fets consumats" per part del PP de Bauzá i Delgado respecte a la planificació de ports esportius per a Eivissa, ja que "no hi ha joc parlamentari". Segons la diputada, a la reunió els representants de PSOE-Pacte han demanat a Vicent Serra que no ho deixin tot en mans del Govern. "Són ells els que han de treballar ara, però no hi ha una escolta real des de Mallorca", ha lamentat Esperança Marí.

El conseller Juanjo Cardona ha demanat que s'elabori una diagnosi clara sobre les necessitats del sector nàutic i sobre els impactes d'aquestes infraestructures, abans d'elaborar una Llei de Ports. Cardona ha recordat que actualment hi ha en tramitació un total de 7 ports esportius nous a l'illa d'Eivissa. Són els de Punta Pinet, Punta Xinxó, Port des Torrent i Coves Blanques a la badia Portmany, Portinatx, Talamanca i Es Viver. D'aquests, n'hi ha dos, Talamanca i Punta Xinxó, que continuen generant informes i altra documentació, de manera que en absolut estan paralitzats, com ve denunciant des de fa setmanes la coalició PSOE-Pacte per Eivissa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube