Imprimeix
PDF

JSIB recull material escolar per ajudar a les famílies en dificultats al inici del curs escolar

Recollida material escolar 2013 Armengol demana al president Bauzá que faci una passa enrere en les seves decisions i que se segui a dialogar amb la comunitat educativa per aturar la vaga indefinida que amenaça el inici del curs escolar.

Joventuts Socialistes de les Illes Balears ha posat en marxa, un any més, una campanya solidària de recollida de material escolar, per ajudar a les famílies que no poden fer front al cost tan elevat que suposa el inici de curs.

"Hem volgut donar una mà a les famílies que, ara més que mai, en el mes de setembre, tenen moltes dificultats econòmiques per fer front al cost del inici de curs", ha explicat Juli Dalmau, secretari general de JSIB. Dalmau ha afegit que que aquesta campanya, que també s'està duent a terme a Menorca i Eivissa, vol, al mateix temps, denunciar el increment del IVA al material escolar, que paga un 21%, igual que els telèfons mòbils de darrera generació.

Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, s'ha acostat a la taula de JSIB al carrer Sindicat per contribuir amb uns quaderns i pintures a la campanya solidària. "Vull donar l'enhorabona als joves socialistes per aquesta campanya de denuncia pública d'una injustícia social com és l'aplicació del iva més car al material escolar. Una injustícia que ara costarà a cada família de Balears entre 600 i 800 euros per infant", ha explicat Armengol.

La socialista ha declarat que "moltes famílies no s'ho poden permetre de cap manera, però el Govern no té cap resposta a les necessitats reals de la ciutadania, en aquest cas de les famílies i dels infants que han d'iniciar el curs escolar". Més bé al contrari, "tenim un Govern que es dedica a crear més problemes i crispació dintre de la comunitat educativa, com ara amb la imposició del Decret del Tractament Integrat de Llengües", ha apuntat.

Armengol ha demanat, una vegada més, al president Bauzá que "agafi el bou per les banyes, que reunesqui a tota la comunitat educativa, a les forces socials i polítiques per parlar de com es pot eliminar la crispació que existeix ara mateix dintre de la comunitat educativa, com podem aturar la vaga". I aturar la vaga, ha assenyalat, "vol dir tenir pau dins la comunitat educativa i per tenir pau s'ha de retrocedir en les polítiques imposades que està fent el president Bauzá".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube