Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte demana al PP mesures contra l'augment del descontrol i el desordre en les activitats turístiques a Eivissa

barcos PSOE-Pacte presenta al pròxim Ple del Consell d'Eivissa una proposta per reduir els desordres relacionats amb les activitats turístiques, exigint el PP que prengui mesures davant una situació que s'ha agreujat de manera preocupant durant aquest 2013.

En la recta final de la temporada alta a l'illa d'Eivissa, es constata un increment de les incidències d'ordre públic, incompliments de llei i ordenances i, en general, tot tipus de problemàtiques derivades de la falta de control per part de les administracions públiques en activitats turístiques de tot tipus. El fenomen de les 'party boats', els taxis il·legals, els casos de morts per drogues, que s'han disparat durant aquest estiu, els incompliments d'horaris d'establiments d'oci o les activitats il·legals que afecten el territori i el medi ambient, són només alguns dels problemes s'han agreujat aquesta temporada.

El grup progressista critica que la falta de control i d'interès de les administracions, tant a nivell estatal, com autonòmic, insular i municipal, està provocant un creixent augment d'aquests problemes i una enorme preocupació entre el conjunt de la població i del propi teixit turístic, ja que degrada la imatge de la destinació, afecta a la sostenibilitat del propi territori i provoca enormes perjudicis a la població resident i als mateixos turistes.

Davant d'aquesta situació, PSOE-Pacte demana al Consell Insular que traslladi al Consell d'Alcaldes l'elaboració d'un pla de xoc per als diagnòstic i proposta de mesures destinades a reduir els problemes de delinqüència, ordre públic i incompliments de lleis i ordenances en l'àmbit de les activitats turístiques a l'illa d'Eivissa. La proposta també inclou la petició que es tracti de manera regular en el marc del Consell sectorial de Turisme les accions i mesures que es prenen per reduir les incidències derivades de la falta de control i desordre públic que pateix l'illa d'Eivissa.

El Ple del Consell d'Eivissa on es debatrà la proposta tendrà lloc el divendres 20 de setembre.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube