Imprimeix
PDF

Previsions informatives

Les nostres previsions per avui dimecres, 18 de setembre són les següents:

  • A partir de les 9,00 hores. Ple del Congrés dels Diputats, on el diputat socialista per les Illes Balears, Pablo Martín, presenta una pregunta al ministre d'Educació, Cultura i Esports sobre la vaga indefinida al sector educatiu.

 

  • A les 12,30 h. Junta de Portaveus. Francina Armengol, portaveu del Grup Socialista, assistirà a la Junta de Portaveus. Atenció als mitjans al final de la reunió
  • A les 10.30 hores. Comissió d’Assumptes Institucionals i Generals.Proposició no de llei relativa a l’Ajuntament de Mercadal i a l’Ajuntament de Sencelles per sentència condemnatòria, defensada pel diputat Marc Pons.
  • A les 16.30 hores. Comissió de Salut. Proposició no de llei relativa a reconeixement de les organitzacions i dels professionals sanitaris que atenen col·lectius exclosos de la cobertura sanitària, defensada pel diputat Vicenç Thomàs.
  • A les 18.30 hores. Comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial on compareixerà el conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori per informar de l’incendi de la Serra de Tramuntana. Pel Grup Socialista intervindrà el diputat Cosme Bonet.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube