Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte critica la falta d'interès del Govern i el Consell en regular els 'party boat'

Joan BonedEl diputat de PSOE-Pacte Joan Boned ha denunciat avui al Parlament de les Illes Balears "la falta d'interès del Govern Balear i del Consell d'Eivissa" en controlar el fenomen dels 'party boat', que s'ha agreujat notablement als últims estius.

Segons Joan Boned, en comptes de traslladar a Madrid el problema, com fa el PP, el que s'ha de fer des de les administracions autonòmica i insular és "actuar en marc de les seues competències" i "proposar la regulació específica definint en quin sentit s'ha d'elaborar.

Els grups de l'oposició al Parlament han votat avui en contra de la proposició no de llei que el PP ha presentat a la Comissió de Turisme per demanar a l'Estat que reguli aquesta activitat, ja que el Govern del PP s'ha negat a assumir-ne la responsabilitat i tampoc no es diu en quin sentit es pretén regular. El text que s'ha debatut avui és exactament el mateixa que es va presentar al Ple del Consell d'Eivissa el passat més de maig, sense que durant aquests mesos s'hagi avançat ni una sola passa.

Joan Boned ha lamentat que el PP es queixi de falta de regulació, quan el que hi ha és un falta d'interès en aplicar la que ja existeix i en definir de quina manera s'ha de regular. En aquest sentit, el diputat ha posat com a exemple l'eliminació dels 'after hour' a Eivissa, que va promoure Xico Tarrés durant el seu mandat com a president del Consell d'Eivissa. "Si hi ha voluntat política, totes aquestes activitats es poden regular, com hem demostrat els socialistes tantes altres vegades", ha insistit Boned. El diputat de PSOE-Pacte ha tornat a exigir al PP que, en primer lloc, defineixi en quin sentit s'ha de regular aquesta activitat, en comptes de traspassar el problema a una altra administració amb una proposta totalment buida de contingut.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube