Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte reitera davant del Ple del Consell el suport progressista a les reivindicacions dels docents

Docents al Consell dEivissaEl portaveu de PSOE-Pacte, Xico Tarrés, ha reiterat durant el Ple del Consell d'Eivissa el suport del grup progressista al col·lectiu de docents de les illes, en vaga indefinida per la imposició del TIL per part del PP.

Tarrés ha parlat després de la intervenció del representant dels docents, que s'ha produït a la finalització del Ple celebrat aquest matí al Consell d'Eivissa. En la seua intervenció, el representant dels mestres i professors ha demanat als diputats del Parlament que dimarts vinent votin en contra de la convalidació del decret-llei del TIL, una petició a la qual Vicent Serra s'ha negat contestar.

A més de reiterar el suport als docents, PSOE-Pacte també vol recordar que el passat 28 d'agost es va celebrar un Ple extraordinari al Consell, a petició del grup progressista, per demanar un posicionament de la institució en contra del TIL. La moció es va rebutjar pels vots en contra de Vicent Serra i la resta de membres del PP, que varen fer una defensa encesa del decret i mesures de Bauzá.

A la sessió d'avui, PSOE-Pacte també ha exigit més transparència a l'equip de govern del PP, ja que el web del Consell d'Eivissa no diu absolutament res del Ple monogràfic sobre el TIL celebrat fa 3 setmanes. El grup progressista ha demanat que el PP pengi els acords de Consell Executiu, de Ple i els vídeos amb els debats de les sessions plenàries, per facilitar-ne el coneixement al conjunt de la ciutadania.

El grup progressista també ha demanat al PP que no oculti informació al grup de l'oposició, com està fent amb la seua negativa a permetre la consulta de factures del Consell d'Eivissa amb les empreses relacionades amb els casos 'Gürtel' i 'Noos'. No obstant, el PP ha votat en contra de la moció per demanar més transparència per part del Consell.

Pel que fa a la moció per demanar mesures per combatre el descontrol durant la temporada, el PP ha acceptat la proposta de traslladar al Consell d'Alcaldes la petició que s'abordin aquestes problemàtiques. En aquest sentit, Xico Tarrés ha remarcat que és molt preocupant l'increment de morts per consum de drogues, que han passat dels 0 casos registrats al 2010 als 11 casos que s'han produït durant aquest 2013. Si en el mandat anterior es varen prohibir els 'after hour', ara és el moment d'abordar nous fenòmens com són els 'beach clubs' i els 'party boats', ha dit Xico Tarrés.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube