Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE participa en la trobada a favor del Corredor Mediterrani a Alacant

psibLa secretària d'Organització, Bel Oliver, participarà en aquesta reunió on també hi ha prevista l'assistència del secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

La secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Bel Oliver, participarà demà a la cimera en defensa del Corredor Mediterrani que es celebrarà a Alacant amb els socialistes de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Andalusia i Múrcia.

Oliver assistirà a la trobada en la qual està prevista aprovar una declaració a favor d'aquest projecte i on es destaca el compromís de treballar per a fer-lo realitat.

La cimera comptarà amb la participació del secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, a més del secretari general del PSPV, Ximo Puig; del primer secretari del PSC, Pere Navarro; el vicesecretari general del PSOE d'Andalusia, Mario Jiménez; de la vicesecretària general del PSRM, Isabel Casalduero; i de Bel Oliver, secretària d'Organització del PSIB-PSOE.

Aquesta és la segona trobada conjunta dels socialistes de l'Arc Mediterrani després de la que es va celebrar a Palma el passat mes de juny on els líders socialistes de les Illes Balears, Catalunya i País Valencià es varen reunir per trobar respostes conjuntes a la situació actual.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube