Imprimeix
PDF

La Federació Socialista d'Eivissa manifesta el seu suport als docents

fse a la manifestació La comissió executiva de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE_PSOE) ha mostrat el seu suport a les mobilitzacions dels docents en defensa de l'educació pública i contra la imposició del TIL. Càrrecs públics i orgànics, militants i simpatitzants del PSOE a Eivissa han participat a la manifestació en suport dels docents i en defensa de l'educació pública del 29-S.

La comissió executiva de la FSE-PSOE també ha constatat el "ridícul" que ha fet el PP d'Eivissa, ja que, al contrari del que ha passat a nombrosos ajuntaments de Mallorca, on han aprovat o han facilitat l'aprovació de mocions contra el TIL, a la nostra illa han estat incapaços d'aprovar ni un sol acord institucional per demanar la retirada de l'aplicació del polèmic decret. "Ni al Consell Vila, ni a Santa Eulària, ni a Sant Josep, i ja veurem què passa dilluns a Sant Antoni, han estat capaços de fer com a Mallorca, on nombrosos ajuntaments amb majories del PP han aprovat mocions contra el TIL", ha lamentat el secretari general de la FSE, Vicent Torres.

En aquest sentit, el secretari general de la FSE-PSOE considera que Vicent Serra ha actuat com a president del PP d'Eivissa, fent la pilota a José Ramón Bauzá, en comptes d'assumir el seu rol de president del Consell Insular i donar suport amb el seu vot a les reivindicacions de la comunitat educativa. És per això, i sobretot després del seu vot favorable al TIL de dimarts passat al Parlament de les Illes Balears, que la FSE-PSOE n'ha demanat la dimissió, ja que "no ha estat a l'altura del que havia promès i ha decebut al conjunt de la ciutadania amb el seu servilisme cap a Bauzá".

Un "moment clau", en defensa de l'educació

La FSE-PSOE vol constatar que ens trobam en un "moment clau" en defensa de l'educació pública. "El conjunt de l'Estat està mirant a Balears, estam en el focus d'atenció de tothom, sortim a tots els noticiaris, perquè la gent sap que el que està passant aquí acabarà arribarant a tots els llocs on governa el PP", ha advertit Vicent Torres. Aquesta és una lluita no només contra el TIL, ha recordat Torres, sinó també contra la resta de mesures que atempten contra l'educació pública i contra aquesta manera de fer política del PP, basada en la imposició i l'amenaça. "Si amb la força de la gent feim rectificar al PP balear, serem un exemple a seguir". "El PP s'ha de donar compte que l'educació pública és sagrada i que no pot governar des de la imposició, la falta de diàleg i el fanatisme amb què actua", ha dit Torres.

La FSE-PSOE també ha volgut insistir que "donam suport als docents perquè lluiten no només per la imposició d'un decret, sinó també contra la retallada de recursos, de professors, l'augment de les ràtios a les aules, la retallada de beques i, en definitiva, en defensa d'una educació pública i de qualitat. "Al Govern Bauzá només li queden dos sortides: diàleg, diàleg i més diàleg, fins a trobar la solució al conflicte, o anar-se'n cap a ca seua", ha manifestat el secretari general de la FSE-PSOE.

Finalment, la Comissió Executiva de la Federació Socialista d'Eivissa ha volgut destacar el lideratge de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armegol, en la lluita contra les imposicions de Bauzá. Armengol aquesta setmana ha acordat amb el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, la presentació d'un recurs d'inconstitucionalitat contra el TIL, amb la firma de 50 senadors socialistes, una de les vies previstes per poder presentar-lo.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube