Imprimeix
PDF

La FSE-PSOE exigeix explicacions a Vicent Serra per haver protegit al PP ocultant les factures del 'cas Over'

ConsellEivissaLa Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) vol manifestar el seu rebuig als intents del president del Consell i del PP d'Eivissa, Vicent Serra, d'ocultar la informació relacionada amb la trama Over Marqueting, coneguda com la 'Gürtel Balear'.

Amb la seua actuació, amagant les factures i els contractes de l'època de la presidència de Pere Palau, Vicent Serra ha estat ocultant una informació que mai hauria sortit a la llum pública ni hauria estat investigada, si la Guàrdia Civil no s'hagués personat al Consell d'Eivissa, amb l'objectiu clar de protegir al Partit Popular.

La FSE-PSOE considera que Vicent Serra hauria d'haver aportat tota aquesta documentació a la Justícia el primer dia que va sortir a la llum aquest assumpte, en comptes d'amargar-la. Tenint en compte que ell mateix ha reconegut que l'havia recopilat perquè "possiblement podrien estar vinculades a algun procediment", Serra ha reconegut que disposava de tota aquesta informació i que conscientment la va amargar.

No obstant, en comptes d'anar directament als Jutjats, Serra ha estat amagant la documentació amb unes formes d'actuar massa sospitoses. Així les coses, l'única realitat que s'ha constatat a dia d'avui és que Vicent Serra ha estat amagant a l'opinió pública, a l'oposició i a la Justícia documentació referent a una trama de finançament il·legal del PP a Balears.

La FSE-PSOE vol denunciar també la patètica actuació d'ahir de Vicent Serra, quan va intentar vincular el cas 'Over' a la legislatura progressista. Aquest intent de manipulació és absolutament vergonyós, perquè el conjunt de la ciutadania sap que el cas 'Over' és una trama de corrupció del PP a totes les illes durant el mandat de Jaume Matas, que fins ara ha provocat les dimissions del Delegat de l'Estat a Balears, José María Rodríguez, del President del Parlament de les Illes Balears, Pere Rotger, i Antoni Juaneda, director insular de l'Estat a Menorca.

Des de novembre del 2012 es coneix que les ramificacions del cas de corrupció afecten també al govern del Consell Insular pitiús del període 2003-2007, presidit per Pere Palau, un executiu del qual el mateix Vicent Serra en formava part, i amb un partit presidit per Josep Joan Cardona, actualment a la presó per un altre cas de corrupció. Durant tot aquest temps, des de novembre de l'any passat, Vicent Serra ha amagat la informació a tothom, malgrat que li havia requerit fins i tot el grup de l'oposició diverses vegades i per escrit.

A més, Vicent Serra hauria de dir si pensa obrir una investigació dins del partit i dins del Consell d'Eivissa, per tal de depurar possibles responsabilitats polítiques i aportar a la Justícia tota la informació que disposi referent a aquests casos, en comptes d'esperar que es personi la Guàrdia Civil al Consell d'Eivissa a reclamar-la.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube