Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte proposa "anar tots junts" al Parlament en defensa de la radioteràpia, però el PP vota en contra

radioterapia al parl PSOE-Pacte lamenta el vot en contra del PP a la proposta socialista per la radioteràpia a Eivissa.

PSOE-Pacte vol manifestar la seua decepció amb el vot i l'actitud del grup Popular, que dimarts va votar en contra de la moció de Xico Tarrés per reclamar l'inici "immediat" del concurs per a la instal·lació del servei de la radioteràpia i "accelerar tots els tràmits" per assegurar que s'ofereix des de l'obertura de l'Hospital.

Pel que fa a la resta de punts, PSOE-Pacte està satisfet que s'hagin aprovat, el que representa una important rectificació del PP, concretament respecte a assegurar les noves especialitats previstes, a iniciar el projecte per a la reconversió de l'actual Can Misses en centre sociosanitari i recuperar el projecte de Centre d'Atenció Primària de Can Misses.

El portaveu de PSOE-Pacte, Xico Tarrés, s'ha reafirmat en la necessitat d'assegurar de manera immediata la dotació econòmica per a la radioteràpia i ha manifestat que el més important és "quant" disposarà Eivissa d'aquest servei. Finalment però, el PP ha votat en contra dels punts de la moció que feien referència a la radioteràpia.

Podeu consultar el text de la moció aquí (punts 1 i 2 rebutjats pels vots en contra del PP, la resta aprovats per assentiment):

MOCIÓ: Política del Govern en matèria dels serveis de salut a Eivissa.

1.El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes Balears a realitzar la modificació pressupostària que sigui necessària per tal d'iniciar de manera immediata els concursos per a la contractació de l'equipament tecnològic del servei de radioteràpia del nou Hospital Can Misses d'Eivissa.

2. El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes Balears a accelerar tots els tràmits per assegurar que el servei de radioteràpia podrà oferir­se des del mateix moment de l'obertura del nou Hospital Can Misses d'Eivissa.

3. El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes Balears a habilitar les partides econòmiques suficients per tal d'assegurar la prestació de la totalitat de la cartera de serveis i de les especialitats mèdiques previstes al Pla funcional del nou Hospital Can Misses des del mateix moment de la seua obertura.

4. El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes Balears a iniciar el projecte per a la reconversió de l'actual Hospital Can Misses en un edifici que contengui un centre sociosanitari, el nou centre de salut de Can Misses i altres serveis complementaris.

5. El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes Balears a atendre abans del termini d'un mes, la petició de visitar les obres del nou hospital Can Misses, formulada el 28 de maig de 2012, pel Grup Parlamentari Socialista.

6. El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes Balears a donar compliment de la sol·licitud de documentació de còpia del modificat del contracte de la concessió del nou hospital de Can Misses, presentada dia 1 de febrer de 2013.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube